Bukvić Aleksandar

Rođen je 1. oktobra 1990. godine u Beogradu. Na Elektrotehničkom fakultetu 2013. godine završio je osnovne studije, na smeru Signali i sistemi. 2014. godine završio je master studije na istom fakultetu. Praksu je obavljao u firmi Robert Bosch GmbH u Štutgartu.

Čičić Mladen

Rođen je 19. oktobra 1991. godine u Beogradu. Osnovne studije je završio 2014. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, smer signali i sistemi, gde je trenutno i na master studijama. Praksu je obavljao u IHP Microelectronic GmbH, u Frankfurtu na Odri.

Dobanovački Vera

Rođena je 3. januara 1990. godine u Novom Sadu. Osnovne i master studije završila je na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka, smer Arhitektura i urbanizam. Praksu obavlja u projektantskom birou Iproplan Planungsgesellschaft mbh u Kemnicu.

Dončić Danijela

Rođena je 11. juna 1987. godine u Surdulici. Završila je master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, smer logističko inženjerstvo i menadžment. Praksu je obavljala u purchasing odeljenju kompanije Truck Lite Europe GmbH, Ajzenah.

Džaleta Nataša

Rođena je 25. marta 1990. godine u Splitu. Trenutno je student na Prirodno matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Praksu je obavljala u Unicredit Bank AD u Minhenu.

Horvat Sonja

Rođena je 26. novembra 1990. godine u Vrbasu. Trenutno završava master studije na studijskom programu Farmaceutsko inženjerstvo na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu. Praksu je obavljala u kompaniji LUM GmbH u Berlinu, gde je bila zadužena za ispitivanje separacije faza disperzionih sistema metodom analitičke centrifuge.

Ivović Jelena

Rođena je 4. maja 1985. godine u Somboru. Završila osnovne studije 2010. godine na Ekonomskom fakultetu u Subotici, smer Menadžment u agro-ekonomiji. U međuvremenu upisala i master program na smeru Agrarna ekonomija i agro-biznis na istom fakultetu. Praksu je obavljala u firmi Bioland Markt GmbH&Co.KG u Berlinu, u cilju usavršavanja znanja u oblasti proizvodnje i trgovine organskim proizvodima.

Kljajić Sanja

Rođena je 8. januara 1990. godine u Rumi. Završila je novinarstvo na Odseku za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Praksu je obavljala u medijskoj kući Dojče Vele u Bonu.

Krajnović Ivana

Rođena je 14. juna 1988. godine u Zrenjaninu. Osnovne studije završila je na Departmanu za građevinarstvo, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Trenutno završava master studije na istom departmanu. Alumnista je međunarodne studentske organizacije BEST. Praksu je obavljala na institutu Fraunhofer IWES u Bremerhafenu.

Marković Ivana

Rođena je 1. juna 1990. godine u Čačku. Diplomirala je 2013. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, na kom trenutno završava master studije na odseku za Telekomunikacije i informacione tehnologije, smer Radio komunikacije. Praksu je obavljala u kompaniji P3 Communications u Ahenu.

Marković Marija

Rođena je 23. jula 1989. godine u Kraljevu. Završila je master studije na Fakultetu za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, smer - proizvodne tehnologije. Šestomesečnu praksu je obavljala u nemačkoj kompaniji Truck-Lite Europe GmbH u Ajzenahu, u odeljenju za planiranje proizvodnje.

Miletić Stevan

Rođen je 9. oktobra 1988. u Nišu. Završio je trogodišnje osnovne akademske studije na Mašinskom fakultetu u Nišu u periodu od 2009. do 2012. godine, iste godine upisao master studije na istom fakultetu, smer mehatronika i upravljanje. Praksu je obavljao u firmi Continental, odsek za kontrolu vibracija, u gradu Northajmu, pokrajina Donja Saksonija.

Milošević Nikola

Rođen je 15. aprila 1991. godine u Novom Sadu. Student je završne godine osnovnih akademskih studija na smeru Komunikacione tehnologije i obrada signala, Fakulteta Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Praksu je obavljao u kompaniji Deutsche Bahn International GmbH u Lajpcigu.

Mitrović Ivana

Rođena je 11. januara 1989. godine u Beogradu, gde završava osnovne studije na Ekonomskom fakultetu, smer Trgovinski menadžment i marketing. Praksu obavlja u kompaniji iz oblasti automobilske industrije alu-druckguss GmbH & Co. Brandenburg KG u Berlinu, u sektoru u prodaje i marketinga.

Nešković Milica

Rođena je 18. januara 1990. godine u Beogradu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na smeru Menadžment. Praksu je obavljala u kompaniji Linde Material Handling u Ašafenburgu u odeljenju za procesuiranje narudžbina.

Ostojić Đorđe

Rođen je u Senti 24. decembra 1991. godine. Osnovne studije je završio na Ekonomskom fakultetu u Subotici, u okviru Univerziteta u Novom Sadu, smer Menadžment. Praksu je obavljao u kompaniji Linde Material Handling iz Ašafenburga.

Petrović Petra

Rođena je 1988. godine u Splitu. Godine 2011. diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Iste godine upisala master studije. Praksu obavila u firmi Mangold Consulting GmbH, na projektima između Rusije i EU. Govori ruski, nemački i engleski. U slobodno vreme svira klavir i bavi se solo pevanjem.

Prokić Tea

Rođena je 8. avgusta 1990. godine u Beogradu. Osnovne studije je završila na Odseku za softversko inženjerstvo na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde završava i master studije. Praksu je obavljala u firmi Robert Bosch GmbH, Štutgart, Švebedingen i Reningen, u periodu od šest meseci.

Šanca Ernest

Rođen je 6. maja 1991. godine u Novom Sadu. Osnovne studije Primenjene matematike (matematike finansija) završio je na Departmanu za matematiku i informatiku Prirodno matematičkog Fakulteta u Novom Sadu, a po završetku osnovnih, upisuje master studije na istom programu. Praksu je obavljao u Commerzbank AG, Frankurtu na Majni, u odeljenju GRM-CC (Group Risk Management - Capital Management), Risk Architecture, Applications II.

Šandrih Branislava

Rođena je 19. avgusta 1991. godine u Pančevu. Osnovne studije je završila na Matematičkom fakultetu u okviru beogradskog Univerziteta; smer Računarstvo i informatika. Praksu je obavljala u kompaniji SAP AG u Valdorfu.

Stanišić Stevan

Rođen je 14. januara 1989. godine u Beogradu. Završio je osnovne i master studije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, smer Energetika - Elektroenergetski sistemi. Šestomesečnu praksu je obavljao u kompaniji R+S Solutions Holding AG iz Fulde.

Stefanović Višnja

Rođena je 15. jula 1989. godine u Novom Sadu. Osnovne studije završava 2012. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, na smeru za primenjenu matematiku, modul- matematika finansija. Odmah potom upisuje master studije na istom fakultetu i u istoj oblasti, koje završava 2014. godine. Praksu je obavljala u reosiguravajućoj kompaniji Hannover Re u Hanoveru.

Žagar Stefan

Rođen je 6. avgusta 1990. godine u Beogradu. Student je Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje. Praksu je obavljao u DEG-u tj. Nemačko udruženje za investicije i razvoj mbH u Kelnu, u odeljenju Evropa, Bliski Istok i Centralna Azija.

Free business joomla templates