,,Beogradski dijalozi''

fond logoBeograd, 9. - 10. februar 2015. godine

Kao počasna članica Foruma Srbija Nemačka, Ružica Đinđić učestvovala je u prvom događaju u okviru skupa ,,Beogradski dijalozi'' koji su organizovali Forum Srbija Nemačka i Beogradski fond za političku izuzetnost. Osnovni cilj projekta ,,Beogradski dijalozi'' je da se kroz kvalitetan i otvoren dijalog sa donosiocima odluka, ekspertima iz Nemačke i drugih zemalja članica EU, podigne spremnost Srbije za integraciju u Evropsku uniju.  

Među učesnicima skupa, koji je održan od 9. do 10. februara 2015. godine u Beogradu, pored predstavnika Vlade Republike Srbije, bili su i Oskar Benedikt, zamenik šefa Delegacije EU u Srbiji, Gernot Erler, poslanik nemačkog Bundstaga i specijalni opunomoćenik Savezne Vlade Nemačke za predsedavanje OEBS-om u 2016. godini, kao i bivši ministar finansija Nemačke, Hans Ajhel.

U okviru svoje zvanične posete Srbiji, gospodin Erler sastao se sa upraviteljicom Fondacije Ružicom Đinđić u ponedeljak 9. februara 2015. godine u prostorijama Fondacije. Gospođa Đinđić je istakla da je posebno raduje što je i gospodin Erler počasni član Foruma Srbija Nemačka, čime će zajedno doprineti jačanju i veličanju vrednosti za koje se zalagao i Zoran Đinđić a to je bliska saradnja sa Nemačkom.  

Free business joomla templates