Zaposleni u Fondaciji

Maja Đokvučić

majaMaja Đokvučić od oktobra 2011. godine radi u Fondaciji na poziciji kooridnatora programa Regionalna škola političke filozofije dr Zoran Đinđić. Maja je diplomirala na Filološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, smer Arapski jezik i književnost. Završila je master studije na istom fakultetu sa master tezom pod nazivom ,,Arapske gramatičke škole". Govori engleski, arapski i persijski jezik

Saša Marković

Sasa Markovic

Saša Marković je od 2006. do 2011. godine bio koordinator Programa nemačke privrede dr Zoran Đinđić a u oktobru 2014. godine se kao ekspert nemačke organizacije CIM ponovo pridružio timu Fondacije dr Zoran Đinđić. Od 2011. do 2014. godine Saša Marković je bio savetnik za strana ulaganja i ekonomske odnose sa Nemačkom u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Republike Srbije, a ranije sekretar Nemačkog privrednog udruženja u Beogradu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Hoenhajm u Štutgartu. 

Milica Radovanović

Milica RadovanovicMilica Radovanović se timu Fondacije dr Zoran Đinđić pridružila u januaru 2016. godine na poziciji asistenta na projektima. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom kao stipendista Programa obavljala praksu u kompaniji Linde. Nakon povratka u Srbiju, radila je u kompaniji Telesign u sektoru za istraživanje tržišta.

Free business joomla templates